3 energiezuinige nieuwbouwwoningen

Maldegem Melkerij 1
3 energiezuinige woningen in opbouw vlakbij centrum Maldegem.

Deze 3 nieuwbouwwoningen zijn ontworpen met eenzelfde landelijke architectuur. De warme en natuurlijke gevelmaterialen zorgen voor een charmante uitstraling. In iedere woning is gezorgd voor een optimale woningindeling met telkens een inpandige garage, open leefruimtes én 3 slaapkamers. Bovendien geniet je door de grote raamparijten op ieder moment van de dag van veel lichtinval.

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen en wil je liever zelf je woning volledig afwerken? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Deze woningen bieden we eveneens wind- en waterdicht te koop aan. Op die manier kan je zelf de afwerking uitvoeren en eventueel kosten uitsparen. Liever de afwerking toch door ons laten uitvoeren? Dat kan uiteraard ook.

De interieurafwerking van elke woning is 100% op maat. Je kiest zelf alle afwerkingsmaterialen a.d.h.v. de ruime budgetten die voorzien zijn in het lastenboek. Standaard zijn energiezuinige technieken sowieso inbegrepen. Er is geluidswerende ... beglazing, een warmtepomp én vloerverwarming op beide verdiepingen voorzien.

Benieuwd naar het volledige lastenboek of meer info? Neem contact op met ons : 0470 50 50 50 of info@futurimmo.be.
Lees meer Verberg